Guide til at planlægge din hverdag: Brug kalender-apps og alarm-apps

Hvis man i hverdagen vil undgå at glemme begivenheder eller komme for sent til dem, så er det en god idé at bruge forskellige værktøjer.

I gamle dage brugte man en papirkalender til at organisere aftaler, møder og andre begivenheder. Nu til dags findes der et hav af muligheder til din smartphone og computer. Her er lidt tips til at organisere sin hverdag:

Min favorit-kalender-app til mobilen

Den beste kalender-app til iPhone: Calendar 5Jeg bruger selv iPhone og her er den kalender-app den er født med ikke særlig god. Derfor har jeg valgt at bruge Calendar 5 (findes i en gratis version her). Den koster ca 50 kr. som jeg synes den absolut er værd. Den kan:

  • Hurtigt oprette en begivenhed uden at skulle skrive alt for meget. Man vælger blot dato, tid og notifikationer.
  • Ved blot at trække begivenheden kan der laves ændringer i tidspunkter.
  • Den synkroniserer automatisk med iPhonens kalender eller Google Calendar hvis du ønsker det.

Slå notifikationer (advarsler) til i Calendar 5Når jeg bruger app’en til at tilføje en begivenhed, så er jeg meget opmærksom på at hvornår jeg beder om at blive notificeret. Jeg han godt lide at blive advaret nogle dage inden så jeg indkluderer det i min indre planlægning. Og så kan jeg godt lide at blive advaret dagen før og nogle timer inden. Alt dette kan gøres i app’en ved blot at markere 3 notifikationer.

 

 

 

Brug alarm-app’en
Hvis noget er vigtigt, og en notifikation fra kalenderen måske ikke er nok til at varsle når man skal noget, så kan det være en god idé at bruge den normale alarm-app i telefonen. På iPhonen kan man oprette utallige alarmer på forskellige tidspunkter og datoer.