Om Late.dk

I sidste øjeblikEr du typen der ofte er sent ude? Så kan du måske få gode tips på Late.dk. Se tips til hvordan du køber gaver, rejser og teaterbilletter i sidste øjeblik eller hvordan du dealer med ofte at være sent på den.

Del sitet på sociale medier
Kan du lide Late.dk eller et tip på sitet, så ville jeg blive rigtig glad hvis du deler siden på sociale medier. Nederst på alle sider er der deleknapper for Facebook, Twitter og Linkedin.

Link til Late.dk
Et link er jeg altid meget glad for.

Følg os på sociale medier
https://www.facebook.com/late.dk/

Kontakt os
Har du forslag til tips når man er sent ude, så skriv til mig her (Jeg forbeholder mig dog retten til ikke at bruge dit forslag).

Hvem står bag Late.dk?
Knut Nägele står bag Late.dk Jeg hedder Knut Nägele og det er mig der har lavet Late.dk som et lille hobbyprojekt i min fritid.

Forbehold for brugen af Late.dk

Vi fraskriver os ethvert ansvar for de tips og råd der gives her på sitet. Informationer kan være forældedede og mange af tipsene har vi ikke selv afprøvet. Hvis man er utilfreds med brugen af en tjeneste som vi har linket til, så bedes man tage kontakt med selve udbyderen og ikke Late.dk.